meters maken met duurzame professionele verf

Tijd is geld. Dit cliché geldt ook voor de professionele schilder. Daarom is het belangrijk om met goede materialen te werken die je de mogelijkheid geven om snel te werken. Neem nu de Copperant Altra Muurverf. Met deze muurverf kun je echt meters maken. Deze duurzame professionele muurverf is perfect om aan te brengen met de spuit, maar kun je ook heel goed verwerken met een roller of kwast. Dus die muren heb je zo klaar.
 
Duurzame professionele verf
Dat er duurzame verf bestaat wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat duurzame verf niet onder doet aan de kwaliteit van de traditionele verf? Door gebruik te maken van natuurlijke grondstoffen levert Copperant Altra een positieve bijdrage aan het terugdringen van CO2-uitstoot in de atmosfeer. Maar de multi-inzetbare muurverf van Copperant is daarnaast ook nog eens goed te reinigen (schrobklasse 1), is zowel binnen als buiten te gebruiken. Kortom een duurzame én professionele verf dus.
 
Meters maken maar dan duurzaam
Zelfs als het snel moet (of misschien juist als het snel moet) kun je kiezen voor een duurzaam alternatief. De verf van Copperant is snel droog en bijkomend voordeel: de verf is bijna geurloos. Hierdoor heeft de klant niet dagenlang een verflucht in huis. De duurzame professionele verf van Copperant Altra is perfect te verwerken met de spuit, onder lage druk. Hierdoor kun je snel grote oppervlaktes voorzien van een laag verf. Als we je één tip mogen geven: rafel het voorbereidingswerk niet af. Als je gaat spuiten is goed afplakken belangrijk. En dat scheelt een hoop herstelwerk achteraf. Spuiten werkt supersnel, maar calculeer wel wat tijd in voor de voorbereiding. Topresultaat verzekerd.
 
Houtwerk vliegensvlug in de lak
En er is meer! Copperant heeft een nieuwe duurzame professionele verf ontwikkeld voor de Altra-lijn. Namelijk de Copperant Altra Finish zijdeglanslak, Copperant Altra Finish hoogglanslak en de Copperant Altra grondverf. Deze verf is speciaal ontwikkeld om toe te passen met een spuitapplicatie. En ook deze kun je dus heel snel verwerken. Meters maken was niet eerder zo makkelijk!