Architecten en bouwbedrijven

Steeds meer architecten en bouwbedrijven kiezen voor duurzaam bouwen. Door het gebruik van duurzame bouwmaterialen en het werken vanuit de cradle to cradle-filosofie leveren zij hierbij een bijdrage aan het verduurzamen van vastgoed. Door biobased verf van Copperant te gebruiken in plaats van verf op basis van fossiele grondstoffen kunnen zij hun duurzame ambities vormgeven. Copperant biedt een totaalpakket met milieuvriendelijke alternatieven. Biobased lakken voor buiten, kalkmatte mineraalverf voor muren en een watergedragen biobased verflijn voor binnen. Het gebruik van Copperant Pura en Copperant Minérale (beiden GN22 Compliant) draagt bij aan het ontvangen van een BREEAM certificaat voor opgeleverde nieuwbouwprojecten of grootschalige renovaties.

Wilt u weten wat het gebruik van Copperant voor uw project kan betekenen of wilt u een verftechnisch advies? Neem dan contact met ons op.

Contact

Mucha Kleurenpalet 
De groenste verf is verkrijgbaar in alle kleuren van het Copperant kleurenmengsysteem zoals RAL, NCS en de kleuren van alle bekende verfmerken. Daarnaast hebben we onze eigen kleuren. Deze 48 speciale kleuren zijn gebaseerd op de kleuren uit de schilderijen ' de 4-seizoenen' van de Tsjechische schilder Alphonse Mucha. 

Bekijk mucha kleuren

GALERIJ VAN DE FONTEYNE HEINKENSZAND

In opdracht van R&B Wonen heeft De Koeijer Schilders de houten spanten van de galerij van De Fonteyne in Heinkenszand voorzien van transparante beits. De hiervoor gebruikte Copperant Quattro Transparante beits is een (semi)transparante, waterafstotende en vochtregulerende houtconservering met uitstekende hechting. Perfect voor de verduurzaming van onbehandeld hout. De beits is snel te verwerken en kan buiten worden toegepast op verschillende houten ondergronden. 

bekijk deze praktijkcase