Zorginstellingen & scholen

Veiligheid en gezondheid staan voorop bij zorginstellingen en scholen. De watergedragen biobased verf van Copperant is perfect voor schoolgebouwen en zorginstellingen. De verf is verantwoord te gebruiken.

Copperant Pura heeft een A+label voor uitstoot in de leefomgeving. Dit bewijst dat er geen schadelijke stoffen in de lucht komen tijdens het schilderen. Ook heeft deze verf een EN71-3 certificaat voor veilig gebruik op kinderspeelgoed en meubels. De lakverf is kras-en stootvast en de muurverf is zeer goed reinigbaar (schrobvastklasse 1). De sneldrogende verf ruik je bijna niet. Geschilderde ruimtes kunnen direct in gebruik worden genomen.

Neem contact op met ons voor een verftechnisch advies voor uw school of zorginstelling of zoek een Groene Schilder voor uw duurzame schildersklus. 

contact  zoek Groene Schilder

Schilderwerk verpleeghuis Heijendaal

In Arnhem kregen drie etages van Verpleeghuis Heijendaal in Arnhem heeft een frisse nieuwe uitstraling. De algemene ruimten zijn geschilderd met Copperant Pura, zodat er reukloos en emissiearm geschilderd kon worden. Dit is prettig voor de bewoners, maar ook voor de vakmensen van De Variabele die de klus klaarden. Als ondereel van het jaarlijks onderhoudsproject De Variabele Doet! zetten de medewerkers van De Variabele zich geheel belangeloos in. Copperant heeft voor deze dag de verf ter beschikking gesteld.

 Bekijk project MVO-dag De Variabele