woningbouw & gebouwbeheer

Woningbouwcorporaties en overheden hebben de opgave om CO2-neutraal te zijn. Copperant verf kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verduurzamen van het vastgoed. De biobased verf levert namelijk een bijdrage aan de reductie van CO2 in de atmosfeer. Een Quattro verfsysteem is tot 10 jaar onderhoudsarm. Dat is dubbele winst; minder onderhoudskosten door een langere onderhoudscyclus en minder belasting van het milieu. De watergedragen verven voor binnen bevatten geen schadelijke stoffen en de uitstoot van vluchtige organische stoffen is nihil. En dat is wel zo prettig voor de schilder en de bewoner.

ADVIES OP MAAT
Wij maken samen met vastgoedonderhoudsbedrijven graag een onderhoudsplan op maat voor uw  woningbouwcorporatie, VVE of organisatie. Onze technisch commercieel adviseur Arjan Rijnart komt graag bij u langs om de mogelijkheden voor duurzaam vastgoedonderhoud met Copperant te bespreken. Neem contact op voor een kennismaking. 

contact

DUURZAAMHEIDSAMBITIES
Copperant heeft een onderzoek laten uitvoeren naar de duurzame ambities van woningbouwcorporaties in relatie tot de keuze voor duurzame verf.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC

Schilderwerk schweer bey der beckehof 
woningcorporatie Vivare

In opdracht van woningcorporatie Vivare heeft WeiJman Vastgoedonderhoud de 35 seniorenwoningen geschilderd van het monumentale complex Schweer bey der Beckehof in Dieren. 

Gebruikte Copperant verf:
112,5 liter Quattro Lakverf hoogglans
18,5 liter Quattro Grondverf
17,5 liter Pura Dekkende Buitenbeits
50 liter Minérale Muurverf

Door te schilderen met 198,5 liter Copperant verf is er tot 166 Kilo CO2-uitstoot gereduceerd. Dat is vergelijkbaar met de uitstoot van 1.166 KM rijden op diesel.