Zakelijke opdrachtgevers

Duurzaamheid is voor veel bedrijven en organisaties een belangrijke thema bij beleid. Duurzaam uitbesteden van onderhoud van gebouwen is hier een onderdeel van. Door voor het onderhoud van gebouwen te kiezen voor de duurzame verf van Copperant kan een belangrijke bijdrage geleverd worden aan de reductie van CO2 in de atmosfeer. De watergedragen verven voor binnen bevatten geen schadelijke stoffen en de uitstoot van vluchtige organische stoffen is nihil. En dat is wel zo prettig voor de schilder en de gebruiker van het gebouw. Voor het onderhoud van buitenschilderwerk kan de onderhoudscyclus opgerekt worden. De 'Groene Schilders' van Copperant adviseren u graag over het duurzaam onderhoud van uw vastgoed. 

Zoek Groene Schilder

KANTOOR TBI Holdings B.V.

TBI Holdings B.V. is een concern met 19 techniek, bouw en infra ondernemingen, gevestigd in Rotterdam. Net als het bureau dat het designplan heeft gemaakt, buroDesk, is TBI Holdings B.V. erg gericht op het maken van duurzame keuzes. Dit bepaalde voornamelijk de keuze voor Copperant. Maar daarnaast speelde nog meer mee. De kantoren bleven in gebruik tijdens de verbouwing, daarom was de geuroverlast ook een overweging.

Zowel opdrachtgever als ontwerper zijn erg te spreken over de schrobvastheid van de Copperant verf, terwijl de uitstraling toch mooi mat blijft. De uitvoerende schilders van Maasmond B.V., hadden nog niet eerder met Copperant gewerkt, maar waren aangenaam verrast over de prettige verwerking en mooie dekking.

In alle ruimtes is op de muren geschilderd met de Copperant Pura Muurverf extra mat. Er zijn 9 verschillende kleuren toegepast.

 

Kantoor AM Red in Utrecht

Duurzaamheid is een belangrijke pijler voor de projectontwikkelaar AM RED. Voor het inspirerende kantoorgebouw op het Utrechtse Business Park Papendorp heeft Koeverma, schilders met verve gebruikt gemaakt van de biobased en watergedragen Pura verf.

BEKIJK DEZE PRAKTIJKCASE