Horeca & leisure

Voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche is er een Green Key certificering. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Door te kiezen voor Copperant verf, kunnen deze bedrijven extra punten verdienen voor de certificering.

Voor binnenschilderwerk is hiervoor de Copperant Pura uitermate geschikt. Deze verf is voorzien van het EU Ecolabel. De verf droogt heel snel en is vrijwel geurloos. Hierdoor kunnen geschilderde ruimtes direct in gebruik worden genomen. De Copperant muurverven hebben een A+-label voor uitstoot in de leefomgeving. De gasten en werknemers van deze bedrijven zijn er hierdoor verzekerd van dat de gebruikte verf niet schadelijk is voor hun gezondheid. De verf kan tegen een stootje en is zeer goed reinigbaar. Voor het buiten schilderwerk kan door de inzet van Copperant de onderhoudsinterval worden teruggedrongen en de uitstoot van CO2 in de atmosfeer worden verminderd.

Neem contact op met ons voor een verftechnisch advies of zoek een Groene Schilder voor uw duurzame schildersklus. 

contact  zoek Groene Schilder

Renovatie hostel The Green Elephant

In Maastricht staat het duurzame hostel The Green Elephant. De waardes van dit duurzame hotelconcept sluiten naadloos aan bij het merk Copperant; bewust, verantwoord en gezond. Alles in dit hostel straalt duurzaamheid uit. Het eten, de kamers en de gebruikte materialen. In de zomer van 2019 heeft Masco Schilders het gerenoveerde gebouw van binnen en van buiten volledig geschilderd met Copperant verf. Zo zijn de muren en plafonds gespoten met de plantbased verflijn Altra, die ontwikkeld is met het bindmiddel Decovery® in samenwerking met DSM. Voor het houtwerk is gebruik gemaakt van de biobased en watergedragen Pura verf. Een milieuvriendelijk en verantwoorde keuze.