Samenwerking met Woodfield
01-01-2001

Samenwerking met Woodfield

Na een succesvolle pilot van bijna een jaar maakt Woodfield een grote stap in de samenwerking met Copperant, de groenste verf van Nederland. De verfgroothandel investeert in een drietal nieuwe Copperant-kleurmengsystemen welke worden geplaatst in de vestigingen Nijmegen, Uden en ’s-Hertogenbosch.

Nieuw kleurmengsysteem
Onlangs heeft Copperant de keuze gemaakt voor een nieuw kleurmengsysteem met bijbehorende kleurpasta en software. Dit systeem past in de lijn van onze missie ‘meer met minder’ te doen. Door deze keuze is minder kleurpasta nodig om een nog betere dekking en kleurechtheid te krijgen.

23 Maart nieuwe machines operationeel
Bij Woodfield zijn deze machines vanaf 23 maart operationeel. De keuze voor het Copperant- kleurmengsysteem stelt Woodfield in staat nog betere kleurnauwkeurigheid, dekking en droging te bieden voor hun klanten. Met het eigen gestroomlijnde interne vervoer zijn tevens de vestigingen in Oss en Schijndel snel voorzien van de juiste Copperant-producten.

Al ruim 40 jaar vakmanschap en ervaring
Woodfield is in 1974 opgericht door Willem Schaap en zijn vrouw Joke. Ze begonnen met de verkoop van tape in een garagepand aan Bosveld, op steenworp afstand van het huidige hoofdkantoor in Uden. In de naam Woodfield, de Engelse vertaling van Bosveld, ligt dan ook de oorsprong van het bedrijf verankerd. Al vrij snel breidde Woodfield uit met verf en overige producten voor schilder en stukadoor. Inmiddels staan zoon Jan-Willem en zijn vrouw Joffra aan het roer van het bedrijf.

Terug