Samenwerking met Workerz
22-02-2018

Samenwerking met Workerz

Vanaf 1 januari 2018 is Copperant online verkrijgbaar via Workerz. Met de uitbreiding van dit verkoopkanaal, naast de reguliere verkooppunten bij verfgroothandels en speciaalzaken, kunnen wij onze klanten maximaal ondersteunen en voorzien van verf en schildersmaterialen. Hiermee spelen we in op de groei van online aankopen.

 

Online verkoopkanaal met service en ondersteuning
Copperant heeft na een uitgebreide selectie besloten om met Workerz, een online groothandel voor de bouw, in zee te gaan. Een van de belangrijke punten voor deze beslissing was dat Workerz meer is dan een online groothandel. Service en ondersteuning van klanten speelt een grote rol. Deze jonge toekomstgerichte organisatie heeft hiervoor eigen adviseurs in dienst met de kennis en kunde die passen bij het Copperant-merk. De landelijke dekking, focus op de professionele vakman en de one-stop-shopping maken het plaatje compleet. Buiten Copperant-verven zijn via Workerz de juiste non-paint artikelen te bestellen in één levering en dat past bij de duurzame gedachte van Copperant.

 

Bestelmogelijkheden
Bestellen van de Copperant-producten kan dag en nacht via de webshop workerz.nl. Daarnaast is het mogelijk om op werkdagen van 07.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 07.00u tot 13.00 uur contact op te nemen met Workerz voor advies, service en ondersteuning bij het bestellen van de producten. Vaste klanten hebben een eigen Workerz-adviseur. Als de bestelling en betaling op een werkdag voor 12.00 uur is afgerond, dan worden de Copperant-producten de volgende werkdag of op een zaterdag bezorgd op het gewenste adres.

 

Duurzaam vakmanschap
Copperant is het kwaliteitsmerk van Baril Coatings voor vakschilders die kleur willen bekennen en bewust kiezen voor een duurzaam vakmanschap. Baril Coatings gaat voor oplossingen die passen bij de klant en die respect hebben voor de leefomgeving. Copperant presenteert met de Pura, Quattro, Ycoleum en Minérale een compleet biobased pakket voor binnen- en buiten dat breed toepasbaar is op vele soorten ondergronden. Al meer dan een eeuw geeft de verf kleur en glans aan monumenten, boerderijen en huizen. Het merk voor de vakschilder werd vroeger gemaakt door Verffabriek Het Y in Amsterdam. De recepten van de verf zijn goed bewaard gebleven en blijken in deze tijd zeer waardevol voor het doorontwikkelen van de duurzame verf. Sinds 2007 wordt de verf door Baril Coatings in Etten-Leur geproduceerd. De verf wordt volledig geproduceerd op zonne-energie.

 

Ga naar de Workerz webshop

Terug