Uitbreiding Copperant-team
04-05-2021

Uitbreiding Copperant-team

Onlangs is het Copperant team uitgebreid met twee technisch accountmanagers, Eric Kiebert en Bob Roeters. Beiden hebben hun sporen verdiend door jarenlange ervaring in de onderhoudsbranche. Met de komst van deze mannen kan Baril Coatings werken aan de verdere groei en commerciële doorontwikkeling van het onderscheidende merk Copperant.
 
Brede ervaring in de markt
Eric Kiebert (62) is een ervaren kracht met een brede kennis van de onderhoudsbranche. Hij zit al meer dan 40 jaar als Technical Account Manager in de lakken en coatings, waaronder in het verleden de automotive sector (car refinish en commercial vehicle), bouw, industrial (protective-, light industrial coatings) bij verschillende verffabrikanten. Het duurzame gedachtengoed, het onderscheidende karakter en het toekomstperspectief van het merk Copperant zijn de triggers geweest voor Eric om deze fraaie stap te ondernemen. Eric vult aan: “Het is een genot om dit duurzame en kleurrijke verfsysteem te vertegenwoordigen. Ik help graag bedrijven en organisaties om gezamenlijke ideeën uit te voeren over duurzaam beschermen en onderhouden van woningen of bedrijfspanden mede door dit ook vast te leggen in een schriftelijk advies van de toe te passen verfsystemen samengevat in een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). De grootste kick krijg ik van oplossingen te realiseren voor complexe duurzame verftechnische vraagstukken door middel van nieuwe applicatietechnieken, product development of product modificatie toe te passen. Dit biedt dan weer nieuwe innoveerde toepassingen en groei van het Copperant systeem in de bestaande en industriële markten.”
 
Verhaal voor de toekomst
Ook Bob (53) heeft zijn sporen al verdiend in de verfbranche. Hij is nu zo’n 33 jaar werkzaam in de verkoop en advisering van verf en aanverwante artikelen. Zowel in de DHZ, professionele bouwverven, industrie/scheepvaart en (mega)jachten heeft hij ervaring opgedaan. “Ik heb in hangbakken, hoogwerkers en op steigers gestaan, maar heb ook door dubbele bodemsecties gekropen om ondergronden en schilderwerk te inspecteren en eventueel te adviseren”, voegt Bob toe. In al die jaren heeft hij de diverse merken mogen vertegenwoordigen en er verftechnische adviezen voor gemaakt. “Toen er bij Baril Coatings een vacature vrij kwam heb ik geen seconde geaarzeld en heb direct gesolliciteerd. Om voor een merk als Copperant te mogen werken, is geweldig. Een organisatie met een enorme visie en drang om een verf te ontwikkelen, te produceren en te vermarkten welke duurzaam, kwalitatief hoogstaand is en meewerkt aan CO2-reductie om klimaatverandering te voorkomen. Om zulke producten in de markt te mogen zetten, dan kom je met een verhaal, niet alleen voor nu maar ook voor onze toekomst!”

Terug