Copperant wint Participation Award
15-11-2017

Copperant wint Participation Award

Het Copperant-team is erg trots op de gewonnen Participation Award. De Participation Award is voor de exposant die het meest uit zijn beursdeelname probeert te halen. Door goed voorbereid naar de beurs te komen, deel te nemen aan de uitnodigingsservice, een mooie stand te presenteren en pro actief standpersoneel in te zetten, maakte een exposant kans op deze award.

Volgens de vakjury slaagden wij hierin het beste van alle beursdeelnemers. "De stand sloot ook helemaal aan bij de boodschap die men wilde uitdragen", aldus Miranda Vrieling, marketeer bij Evenementenhal Gorinchem, die de awards uitreikte. Copperant presenteert zich als ‘de groenste verf van Nederland’. De vier pijlers waarop het merk Copperant is gebouwd – milieu, kwaliteit, arbo en gebruik – kwamen allen goed tot uiting op de stand. “Rond deze vier pijlers communiceren we onze boodschap, maar het zijn ook de pijlers waarop we onze verven formuleren”, aldus directeur Geert Duijghuisen.

Zowel Copperant Pura (watergedragen voor binnen en buiten), Quattro (4-seizoenen pakket voor buiten), als Ycoleum (lijnolie verfbeits voor buiten) zijn biobased. Copperant Minérale is een watergedragen silicaat muurverf op natuurlijke basis voor binnen en buiten.

Terug