Groene Schilder Weken van start
05-04-2018

Groene Schilder Weken van start

Op maandagochtend 9 april aanstaande is de kick-off van de Groene Schilder Week bij VVBHUSAN in Tilburg. De komende weken toert ‘de groenste verf’ met demonstraties en een foodtruck door Nederland om vakschilders kennis te laten maken met Copperant.

 

Copperant in de spotlight
Tijdens de gehele Groene Schilder Week staat Copperant in de spotlight. De week start op maandagochtend met een gezond ontbijt. Tijdens het ontbijt kunnen de schilders kennis maken met het salesteam van Copperant, zelf de verf testen en krijgen ze een introductie van het Copperant-assortiment. Tijdens de verftestdagen kunnen de schilders zelf ervaren hoe het is om met Copperant te schilderen. In de groothandel staat een proefopstelling klaar. De schilders kunnen de kwast oppakken en zelf de prettige verwerking en snelle droging ervaren. De week wordt afgesloten met bier, burgers en een barbier. De Copperant foodtruck serveert ambachtelijke burgers die prachtig combineren met de Copperant Wilskracht speciaalbieren. Daarnaast kunnen de schilders fris het weekend in na een knip en/of scheerbeurt van de Copperant meesterbarbier.

 

Copperant Wilskracht
Samen met Wilskracht Stadsbrouwerij te Ravenstein brengt Copperant speciaal voor de Groene Schilder Weken vier Copperant speciaalbiertjes uit. Tijdens de Groene Schilder Week zullen deze biertjes geserveerd worden bij de geselecteerde dealers en kunnen de schilders een bierpakket winnen.

 

Toer door Nederland
In de Groene Schilder Week kunnen vakschilders duurzaam vakmanschap ervaren bij geselecteerde dealers door heel Nederland. Naast de kick-off bij VVBHUSAN Tilburg vinden ook Groene Schilder Weken plaats bij Van Wijk Verf in Tiel, VVBHUSAN Echt / Maastricht, VVBHUSAN Eindhoven en Bevela Amsterdam. De komende maanden volgen nog meer Groene Schilder Weken. Deze worden via de geselecteerde dealers en de website gecommuniceerd.

 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor één van de Groene Schilder Weken of meer informatie over het programma per dealer? www.groeneschilderweek.nl

Terug