Ondersteuning MVO-dag De Variabele
05-02-2018

Ondersteuning MVO-dag De Variabele

Vrijdag 2 februari hebben de vakmensen van De Variabele zich geheel belangeloos ingezet voor bijzondere onderhoudsprojecten tijdens De Variabele Doet! Omdat dit aansluit aan bij de ondernemingsfilosofie van Baril Coatings stelden wij onze groenste verf van Nederland, Copperant, beschikbaar voor één van de acht onderhoudsprojecten die op deze dag werden aangepakt.

Frisse uitstraling voor verpleeghuis
In Arnhem kregen drie etages van verpleeghuis Heijendaal een frisse nieuwe uitstraling. De algemene ruimten werden volledig geschilderd met Copperant Pura, zodat er reukloos en emissiearm geschilderd kon worden. Dit is prettig voor de bewoners, maar ook voor de vakmensen van De Variabele die de klus klaarden.

Duurzaam vakmanschap
Copperant is het kwaliteitsmerk van Baril Coatings voor vakschilders die kleur willen bekennen en bewust kiezen voor een duurzaam vakmanschap. Baril Coatings gaat voor oplossingen die passen bij de klant en die respect hebben voor de leefomgeving. Copperant presenteert met de Pura, Quattro, Ycoleum en Minérale een compleet biobased pakket voor binnen- en buiten dat breed toepasbaar is op vele soorten ondergronden. Al meer dan een eeuw geeft de verf kleur en glans aan monumenten, boerderijen en huizen. Het merk voor de vakschilder werd vroeger gemaakt door Verffabriek Het Y in Amsterdam. De recepten van de verf zijn goed bewaard gebleven en blijken in deze tijd zeer waardevol voor het doorontwikkelen van de duurzame verf. Sinds 2007 wordt de verf door Baril Coatings in Etten-Leur geproduceerd. De verf wordt volledig geproduceerd op zonne-energie.

Terug