RM Coatings start verkoop Copperant
27-05-2021

RM Coatings start verkoop Copperant

Sinds mei 2021 is via RM Coatings het volledige Copperant-assortiment te verkrijgen. Met vestigingen in Vlaardingen, Den Haag en Rijnsburg is RM Coatings uitstekend vertegenwoordigd in Zuid-Holland.

Vraag naar duurzame producten
De samenwerking tussen RM Coatings en Copperant is tot stand gekomen door toenemende vraag naar duurzame producten. Binnen het brede merkenpakket waren er op het gebied van duurzaamheid nog stappen te maken. Copperant kan hier door onderscheidend vermogen goede invulling aan geven, moderne en herkenbare producten maar dan in een groen jasje. De eerste stappen zijn al gezet met het onderhoud van zo’n 1.200 speeltoestellen in de gemeente Schiedam met de kindvriendelijke Copperant Pura producten.

RM Coatings
RM Coatings is al 12,5 jaar totaalleverancier met een compleet assortiment verf en non-paint producten voor de professionele schilder en aannemer. RM Coatings biedt ondersteuning aan schilders, opdrachtgevers en verwerkers door middel van verftechnisch advies en begeleiding van renovatie-, nieuwbouw-, onderhoud-, en verbouwingsprojecten. RM Coatings maakt deel uit van Copaint, een organisatie van professionele verfgroothandels.

Terug