Samenwerking met Verf.nl
12-12-2019

Samenwerking met Verf.nl

Vanaf eind 2019 is Copperant online verkrijgbaar via Verf.nl. Hiermee speelt Copperant in op de trend van online winkelen, dat een mooie aanvulling is op het reeds beschikbare netwerk van reguliere verkooppunten bij verfgroothandels en speciaalzaken.

Online verkoopkanaal met service en ondersteuning
Verf.nl is volgens Trustpilot de nummer 1 online verfwinkel van Nederland. Hierin zijn het grote assortiment, advies op maat en een snelle service de hoofdingrediënten. Dit in samenwerking met de landelijke dekking van PostNL maakt het plaatje compleet als one-stop-shop voor iedere doe-het-zelver én professional. Bij Verf.nl bestel je niet alleen jouw Copperant-verf, maar ook de juiste non-paint artikelen. Zo bestel je alles dat je nodig hebt voor je klus in een keer en juist dat past helemaal bij de duurzame gedachte van Copperant.

Bestelmogelijkheden
Waar je ook woont, Verf.nl is de lokale verfwinkel waarbij gratis advies en gemak hand in hand gaan. Zo hoef je niet meer je huis uit om je verf te kopen om vervolgens te sjouwen met zware blikken en emmers verf, want alle Copperant verf die voor 23.00 uur wordt besteld, wordt de volgende dag alweer bij jou thuisbezorgd. En voor orders boven de € 50,- rekent Verf.nl geen verzendkosten. Wil je je verf nog dezelfde dag? Bezoek dan de verfwinkel in Akersloot.

Ga naar Verf.nl

Terug