Twee nieuwe Altra-producten
18-10-2021

Twee nieuwe Altra-producten

Copperant, de groenste verf introduceert twee nieuwe producten in de verspuitbare Altra lijn. Naast de succesvolle Altra Muurverf, Primer en Altra White worden de Altra Grondverf en de Altra Finish zijdeglans nu toegevoegd aan de productlijn. Steeds meer schilders breiden hun dienstenpakket uit met spuitapplicatie. Dus de vraag naar verspuitbare verf groeit, ook voor houtwerk. Copperant biedt met deze twee biobased producten een duurzaam alternatief voor spuitverf. Perfect voor in de circulaire bouw, maar ook voor de professionele schilder die duurzaam meters wil maken.
 
Altra Grondverf
De Copperant Altra Grondverf is een universele watergedragen grondverf op basis van biobased bindmiddel een andere natuurlijke grondstoffen. Deze grondverf is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen en kan op diverse ondergronden worden gebruikt zoals hout, steen en staal. De grondverf is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur van het Copperant Kleur Mengsysteem.
 
Altra Finish zijdeglanslak
Altra Finish is een watergedragen dekkende zijdeglanslak op basis van plantaardig bindmiddel en andere natuurlijke grondstoffen. Deze verf is te verspuiten bij zeer lage druk en is geschikt voor op hout zowel binnen als buiten. In combinatie met de Altra Grondverf biedt Altra Finish zijdeglanslak een langdurige bescherming.

Terug