Vacature verfmaker
22-07-2021

Vacature verfmaker

Wat ga je doen

Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker die het leuk vindt om zich te verdiepen in het productieproces van industriële coatings en biobased bouwverven als Copperant. Het zou supergaaf zijn als je affiniteit hebt met verf en je graag wilt weten welke stappen er allemaal worden gemaakt voordat de applicateur of schilder jouw verfblik openmaakt. Tijdens de productie van verf ben jij een echte spin in het web. Jij zorgt ervoor dat de juiste grondstoffen worden toegevoegd en het proces op de voorgeschreven manier wordt uitgevoerd. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat de productie en uitlevering van Baril Coatings tijdig en soepel verloopt! Tijdens jouw opleidingstraject krijg je ook de mogelijkheid om je te ontwikkelen als procesoperator A. De verfmakers van Baril Coatings maken zich sterk voor een duurzame samenleving. Alle medewerkers hebben hierbij dezelfde ambitie: oplossingen op maat bieden die perfect passen bij de klant én die respect hebben voor de leefomgeving.

Wie ben jij

• Een enthousiaste persoonlijkheid met technisch inzicht
• Werkervaring op minimaal MBO-niveau
• Een vrolijke aanpakker die zichzelf graag wil doorontwikkelen.

Wat bieden wij jou

Een zelfstandige job in een familiebedrijf met een prettige en informele werksfeer met fijne collega´s, de kans om jouw kennis te vergroten en jezelf te kwalificeren als operator met een VAPRO diploma. CAO volgens VVVF.

Over ons

Baril Coatings is ontwikkelaar en producent van kwalitatief hoogwaardige, industriële coatings en bouwverven als Copperant die zeer duurzaam zijn. Baril Coatings levert ze wereldwijd aan marine en offshore, OEM en metaalindustrie, staal- en utiliteitsbouw en aan schildersbedrijven. Met 150 medewerkers in 14 Europese landen en de VS en vanuit productielocaties (Den Bosch en Etten-Leur) in Nederland, de VS en Polen maken we van Baril Coatings een succes. De kernwaarden van Baril Coatings zijn; duurzaam, innovatief en transparant. We zijn trots op onze enthousiaste experts en op onze teams. Dankzij hun inzet en spirit weten we vorm te geven aan onze grensverleggende ambitie. Voor meer informatie over Baril Coatings kijk je op; https://www.barilcoatings.com/nl/

Procedure

Voor deze vacature hebben wij er bewust voor gekozen om het werving & selectie proces uit te besteden aan 24-engineering te Boxtel. Voor vragen of sollicitaties bel, app of mail je naar pieter@e-at.nl of 0411- 211 324 en vraag je naar Pieter van den Broek.

Terug