Van Wijk Verf start verkoop Copperant
06-03-2018

Van Wijk Verf start verkoop Copperant

Sinds maandag 5 maart 2018 is via alle Van Wijk Verf vestigingen het Copperant-assortiment te verkrijgen. Met 7 vestigingen is van Wijk Verf uitstekend vertegenwoordigd in de regio groot Gelderland. Deze samenwerking is tot stand gekomen door een toenemende vraag naar duurzame producten.

Distributie Copperant
Van Wijk Verf is de distributie van het volledige Copperant-assortiment gestart vanaf de hoofdvestiging in Tiel (Kellenseweg 20). De overige zes vestigingen van Van Wijk Verf nemen een smaller kernassortiment op. Door snelle interne logistiek kan er echter op elk moment elk gewenst Copperant-product worden uitgeleverd.

Toenemende vraag naar duurzame producten
De samenwerking tussen van Wijk Verf en Copperant is tot stand gekomen door toenemende vraag naar duurzame producten. Binnen het kenniscentrum Van Wijk Verf waren er op het gebied van duurzaamheid nog stappen te maken. Copperant kan hier door onderscheidend vermogen goede invulling aan geven, moderne en herkenbare producten maar dan in een groen jasje. Het niche product Copperant Ycoleum geeft van Wijk Verf ook extra toegevoegde waarde als het gaat om het kennisgebied rondom monumenten-onderhoud.

Van Wijk Verf
Van Wijk Verf is méér dan een groothandel. Al 55 jaar zijn zij dé ondernemende businesspartner voor iedere vakschilder, zelfstandige verfwinkel en doe-het-zelfzaak (retail) en vastgoedbedrijf. De specialist van verf en non-paint producten staat bekend om haar uitzonderlijk goede en snelle service, het laagdrempelige, persoonlijke contact met de vakmensen én haar kijk op ondernemen!

Terug