VVBHUSAN Helmond nu ook premium dealer
03-06-2021

VVBHUSAN Helmond nu ook premium dealer

Vanaf 1 juni is het verkoopkanaal van Copperant wederom uitgebreid. VVBHUSAN Helmond is gestart met de verkoop van de gehele Copperant-lijn. Dit is de zesde vestiging van VVBHUSAN die een Copperant Premium locatie is geworden en beschikt over een eigen Copperant kleurmengmachine. 

Duurzaamheidsgedachte Copperant versterkt
De samenwerking tussen Copperant en VVBHUSAN is voor beide partijen een versterking van hun duurzaamheidsgedachte. Zo voert VVBHUSAN zo veel mogelijk duurzame merken, factureren papierloos en bezorgen met milieuvriendelijke en soms volledig elektrische bedrijfswagens. In de regio Tilburg maakt VVBHUSAN zelfs gebruik van fietskoeriers. Maar duurzaam zijn uit zich ook in hoe de verfgroothandel met zijn mensen omgaat. Zo zijn ze in Nederland de eerste verfgroothandel met een PSO-certificaat. Dat is het bewijs van onze inspanningen op het gebied van passend werk, integratie, functioneren en ontwikkeling.

Grootste verfgroothandel van Zuid-Nederland
VVBHUSAN is de grootste vrije verfgroothandel van Zuid-Nederland met 14 vestigingen verspreid over Brabant en Limburg. Met de uitbreiding van dit verkoopkanaal kunnen wij onze Copperant-klanten in het zuiden van Nederland maximaal ondersteunen en voorzien van verf en schildersmaterialen. Gecombineerd met het juiste advies van de vakspecialisten van VVBHUSAN zijn dit dé ingrediënten voor een geslaagd resultaat van een schilderproject.

Terug