Welke muurverf kies je voor welke klus?

 

Zie jij door de bomen nog het bos? Er is zoveel aanbod in muurverven, maar welke muurverf kies je voor welke klus? Bij Copperant geloven we in het principe ‘meer met minder’. Ons aanbod is beperkt maar compleet en overzichtelijk. Wij zetten de muurverven van Copperant voor je op een rijtje. Zo kan je heel snel zien voor welke klus onze verschillende muurverven het beste geschikt zijn. Maar laten we bij het begin beginnen: waarom kies je voor een muurverf van Copperant?

Hoger rendement met de muurverf van Copperant
Alle muurverven van Copperant geven een extreem mat uiterlijk en een geweldige finish aan de muren. De muurverf is streeploos te verwerken (aanzetvrij) én dus ook makkelijk bij te werken. Een hele fijne kwaliteit dus. Met de muurverven van Copperant behaal je daarnaast een hoog rendement. Gemiddeld doe je met muurverf van Copperant 20% meer dan met reguliere muurverven. Daardoor kun je veel meer vierkante meters schilderen met minder verf. Minder verf nodig hebben is voordeliger én duurzamer.

Duurzaamheid en kwaliteit
Bij Copperant staat duurzaamheid en kwaliteit voorop. De verf van Copperant wordt duurzaam geproduceerd door Baril Coatings in een fabriek die volledig op (zelfopgewekte) zonne-energie draait. Daarnaast gebruiken wij zoveel mogelijk natuurlijke en biobased grondstoffen in plaats van de gebruikelijke fossiele en toxische grondstoffen.
 
Kies je voor muurverf voor Copperant dan kies je dus voor muurverf met:
-       Natuurlijke en biobased grondstoffen
-       Zeer lage uitstoot in de leefomgeving (emissiearm)
-       Extreem matte finish
-       Aanzetvrije verwerking
 
Altijd een goede en een groene keuze dus. Maar welke muurverf kies je voor welke klus?


2-5L-Pura-Muurverf-Extra-mat.png

Pura Muurverf Extra Mat
Dit is echt een alleskunner. Deze goed dekkende muurverf voor binnen is verkrijgaar in elke kleur. Pura Muurverf beantwoordt aan de eisen voor de hoogste schrobvastheid klasse 1. Deze verf is ook nog eens geur- en emissiearm. Deze verf is dus ook zeer geschikt voor het schilderen van bijvoorbeeld kinderdagverblijven, ziekenhuizen of horeca.2-5L-Pura-Monopac-Muurverf.png


Pura Monopac
Wil je een muurverf die in één laag dekt dan kies je voor de Pura Monopac. Het voldoet aan dekkingsklasse 1. Pura Monopac is aanzetvrij te verwerken en daardoor ook uitstekend bij te werken. Deze muurverf is verkrijgbaar in wittinten en pastelkleuren.


2-5L-Altra-Muurverf.png

Altra Muurverf
De multi-inzetbare Altra muurverf is speciaal ontwikkeld voor spuitapplicatie. Deze muurverf is zo sterk dat het ook buiten te gebruiken is. En wil je deze muurverf liever met een kwast of roller verwerken? Dat kan.


2-5L-Altra-White-copy.png

Altra White
Als je echt meters wilt maken, kies dan voor Altra White. Deze muurverf speciaal voor spuitapplicatie is te verspuiten onder zeer lage druk met vrijwel geen spuitnevel. Voor een superstrak en ultramat resultaat.


2-5L-Minerale-interior.png
Minérale Interior
Dit is een ademende muurverf voor binnen op basis van natuurlijke grondstoffen en volledig oplosmiddelvrij voor een gezonde leefomgeving. Minérale interior heeft een goede weerstand tegen schimmelvorming, is blijvend wit (hoge witheid) en verwerkt super.

2-5L-Minerale-Muurverf-Kalkmat.png

Minérale Muurverf kalkmat
Deze muurverf voor buiten heeft een zeer goede hechting op minerale ondergronden. De Minérale Muurverf beschermt tegen doorslag van regen, is in hoge mate waterafstotend en heeft zeer goede weerstand tegen micro-organismen en algen. Dankzij de zeer hoge waterdampdoorlaatheid en sterke hechting is er geen vochtophoping en bladdert de verf niet.

Overzicht verschillende copperant muurverven

Product

 Kenmerk

Verbruik
per liter

Schrob-klasse Dekkings-klasse    Kleur


  Pura Muurverf
  Extra Mat  


Zeer goed reinigbaar en reukarm
 
14 m2
 
1
 
2

Alle kleuren

  Pura Monopac

Extra goed dekkend 

 14 m2
 
2
 
1

Wit en lichte kleuren


  Altra Muurverf


Verspuitbare verf voor binnen
en buiten

 
9-11 m2
 
1
 
2

Alle kleuren

  Altra White

Verspuitbare verf voor grote oppervlakten

 
8-12 m2
 
2
 
1

Wit en lichte kleuren


  Minérale Interior

Natuurlijke muurverf voor
vochtige ruimtes 


 9,5 m2

 
2

 
1

Wit en lichte kleuren

  Minérale Muurverf  
  Kalkmat

Natuurlijke muurverf voor
langdurige bescherming buiten

 
10,5 m2
 
2
 
2

Wit en lichte kleuren

Advies op maat
Onze technische accountmanagers kunnen je nog veel meer vertellen over onze (muur)verven. Dus wil je graag een advies op maat? Neem dan contact op met Arjan Rijnart.