Klik op afbeelding om te vergroten

Koeverma Schilders met Verve

Melbournestraat 44c
3047 BJ Rotterdam
+31 (0)10 415 42 33 E-mail Website
Vraag offerte aan
OVER ONS

Koeverma Schilders is een schildersbedrijf dat 40 jaar geleden is ontstaan in Schiedam. Het bedrijf is gegroeid van een eenmansbedrijf naar een bedrijf met 6 medewerkers. Koeverma is zich vanaf 2012 meer en meer gaan richten op het historische schilderswerk. Natuurlijk is Koeverma dan ook in het bezit van het certificaat Historisch Schilderwerk (URL 4009 en BRL ERM 4000).

Als erkent restauratie schildersbedrijf met een efficiënte en transparante aanpak, streven wij naar een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. We willen, in het belang van onze klanten, onszelf en volgende generaties, monumenten zo goed mogelijk behouden, maar we streven ook naar een betere toekomst. Daarom zoeken we naar duurzame oplossingen, zoals Copperant.

FOCUS

Duurzaam vakmanschap en historisch schilderswerk
 

Kinderopvang Smallsteps breda

Kinderdagverblijf Smallsteps Princenhoeven in Breda zit weer vers in de verf. Het schilderwerk aan deuren en kozijnen is uitgevoerd met Pura Lakverf zijdeglans (2 lagen) en de deuren zijn voor extra duurzaamheid afgewerkt met Flora hout en vloerlak. Ook de wanden zijn aangepakt. Deze zijn voorzien van 2 lagen Pura Muurverf extra mat.

Copperant Pura heeft een A+label voor uitstoot in de leefomgeving. Er komen dus geen schadelijke stoffen in de lucht tijdens het schilderen. En dat is gezonder voor de schilder, het personeel van de kinderopvang en natuurlijk de kinderen. Copperant is dus de beste keuze voor een kinderdagverblijf!

 

Gebruikte producten